DRAGE OPUZENKE I OPUZENCI!

Evo nam još jednih izbora od kojih ako Bog da očekujemo da nam donesu ponešto dobroga. Lokalni izbori su vrlo važni mogu riješiti naše lokalne probleme, zato prvenstveno izađite na izbore i glasujte. Prošle su četiri godine od prošlih izbora, a dogodilo se kroz to vrijeme samo niz loših stvari, od iseljavanja naše mladeži u druge zemlje, nebrige za starije i bolesne, nazadovanje gospodarstva, neriješenih imovinsko-pravnih infrastrukturnih potencijala, zanemarivanje ekoloških potencijala i puno drugih stvari, koje znam vas vrlo zanimaju i tiču vas se. Zato budite odgovorni prema samima sebi i dajte glas Nezavisnoj listi Jure Stanić za Gradsko vijeće jer samo tako, preko vijećnika možemo potaknuti rješavanje svih problema. Nije vrijeme za propuste to znate i sami, isto tako kao što znate da više glasova u Gradskom vijeću iz opozicije može pridonijeti kvalitetnoj budućnosti.
Nezavisna lista Jure Stanić sigurno će se potrudit da nametne rješenja za sve ozbiljne probleme jer za to postoji mogućnost.
Glas za listu Jure Stanić sigurno neće biti izgubljeni glas jer je to i odraz vaših potreba. Budite odlučni, izađite na izbore i podržite naše kandidate na vašu korist.
Zahvaljujem i srdačno vas pozdravljam
Kandidat Željko Bačić

Komentari