Grad Opuzen je objavio Poziv za predlaganje Programa javnih potreba u područjima: kulture, predškolskog odgoja, sporta i udruga građana Grada Opuzena za 2016. godinu. Tekst objave možete vidjeti na linku.

Ako je suditi po prošlogodišnjem natječaju i ove godine očekujem da će mi biti uskraćene prispjele ponude kako ne bi mogao dati primjedbu na nezakonitost koja konstantno prati ovaj natječaj.
Naime lani sam imao primjedbu i tražio sam da mi se dostave prispjele ponude kako bi mogao, kao gradski vijećnik na vijeću, meritorno raspravljati o njima i donijeti kvalitetnu odluku kad je u pitanju trošenje proračunskih sredstava. Obrazloženje kojim je odbijen moj zahtjev dostave prispjelih javnih ponuda je bio da mi se zbog uvredljivog komentara na facebooku uskraćuje dokumentacija.
Žalio sam se Ministarstvu uprave koje je tražilo očitovanje od predsjednika vijeća koji je rekao kako mi nisu uskraćeni nikakvi dokumenti. Naravno uhljebi su uhljebima povjerovali i moju žalbu odbacili, a ja bih trebao biti zadovoljan što sam prošao bez većih posljedica.

 

Komentari